Bij Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos te noemen. We hebben door de jaren heen immers een flink netwerk opgebouwd. Daarbij zijn er verschillende samenwerkingen met branchegerichte collega-bedrijven opgezet, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn.

RAMB: ook voor complexe zaken

Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat u zelfs voor de meest complexe zaken bij ons terecht kunt. Voor de erg specifieke terreinen kunnen we namelijk specialisten inzetten die ons assisteren of aanvullen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan forensisch onderzoek, handschrift onderzoek, technisch brandonderzoek en DNA onderzoek. Daarnaast kan er in speciale gevallen een publiek-private samenwerking met overheidsinstanties worden opgezet op basis van bestaande convenanten.

Wereldwijde samenwerkingen

Sommige zaken vragen om een internationaalgerichte aanpak. Daarom werkt Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant niet alleen samen met Nederlandse collega-bedrijven, maar hebben we ook internationale partners in ons netwerk. Op die manier kunnen we voor u ‘all over the world’ aan de slag. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.