Bij het indienen van een schadeclaim is het belangrijk dat er duidelijkheid is. Soms lijkt de claim al op het eerste gezicht niet realistisch te zijn. In dat geval is het de moeite waard om Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant in te schakelen voor een objectieve kijk op de oorzaak van de schade en de omstandigheden waaronder de schade werd veroorzaakt.

Een schade onderzoek laten uitvoeren

Het is dan verstandig om een schade onderzoek te laten uitvoeren. Schade onderzoeken kunnen meerdere redenen hebben. Fraude komt binnen de verzekeringsbranche bijvoorbeeld vaak voor. Zeker als het om grote schadebedragen gaat, wordt er soms een onderzoek ingesteld om eventuele fraude te signaleren. Daarnaast kan een schade onderzoek als doel hebben herhaling te voorkomen. Na een inbraak kunnen schade onderzoeken bijvoorbeeld vaak resulteren in een zeer bruikbaar preventie advies.

Schade onderzoek door RAMB

Vermoed u dat een schadeclaim niet geheel realistisch is? Denkt u dat de schade gemakkelijk had kunnen worden voorkomen? Laat dan een schade onderzoek uitvoeren door Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.