Wanneer we het hebben over de kredietwaardigheid van een particulier of bedrijf, doelen we daarmee op de kredietstatus. Iemands kredietwaardigheid controleren is voor de bank relatief eenvoudig. Een bank kan dat immers doen in het Centraal Krediet Informatiesysteem van BKR. Voor u ligt dat anders, omdat u geen toegang heeft tot de gegevens van anderen. Gelukkig kunt u Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant inschakelen voor een kredietwaardigheidsonderzoek.

Laat RAMB de kredietwaardigheid checken

Bijvoorbeeld bij het verkopen van uw bedrijf of het verstrekken van een hypotheek is het belangrijk om een idee te hebben van de kredietwaardigheid van de aankopende partij. Bij dergelijke zaken gaat het namelijk om grote bedragen, waardoor u er zeker van wilt zijn dat de betreffende partij in staat is de kosten daadwerkelijk te voldoen. U wilt daarom zijn of haar kredietwaardigheid checken.

Kredietwaardigheidsonderzoek laten uitvoeren?

RAMB kan u daarbij helpen door een kredietwaardigheidsonderzoek voor u uit te voeren. Met een dergelijk onderzoek bent u in staat om eventuele onzekerheden over iemands kredietstatus weg te nemen. Wilt u ook zo veel mogelijk van het kredietrisico wegnemen? Neem dan contact met ons op voor een gedegen kredietwaardigheidsonderzoek.