Natuurlijk is iedereen wel eens ziek. Soms is dat wel érg vaak het geval of is er sprake van een andere situatie die u aan het denken zet. Maakt uw werknemer zich niet gewoon schuldig aan onrechtmatig ziekteverzuim? Uiteraard kunt u iemand hiervan echter niet zomaar beschuldigen. Daarom zal er ter verheldering een ziekteverzuim onderzoek moeten worden uitgevoerd.

Signalen van onrechtmatig ziekteverzuim

U krijgt niet zomaar het vermoeden dat er sprake is van onrechtmatig ziekteverzuim. Vaak zijn er immers signalen die daar mogelijk op wijzen. Zo kan een collega de werknemer tijdens zijn of haar ziekteverlof tegen het lijf lopen of is er een patroon te ontdekken als het gaat om de dagen waarop hij of zij afwezig is. In gevallen zoals deze is het verstandig om een ziekteverzuim onderzoek te laten uitvoeren.

Ziekteverzuim onderzoek door RAMB

Een dergelijk onderzoek kunt u overlaten aan Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant. Daarbij gaan wij praktisch te werk en gaan we onder andere door observatie op zoek naar de feitelijke omstandigheden. Wilt u een ziekteverzuim onderzoek laten doen door RAMB? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.