Bij een verhaalsonderzoek gaat men na of er nog wat te verhalen valt. Over het algemeen komt het er daarbij op neer dat er achterhaald wordt of het eigenlijk wel de moeite waard is om energie in een incassoprocedure te stoppen. Zoals u wellicht wel vaker hoort, ‘kunt u van een kale kip immers niet plukken’. Het is daarom erg belangrijk om verhaalsinformatie te verkrijgen, alvorens u een dergelijke procedure in werking stelt.

RAMB als verhaalsinformatiebureau

Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant kan u hiermee van dienst zijn, omdat we ook in te schakelen zijn als verhaalsinformatiebureau. In dat geval gaan we op zoek naar verhaalsinformatie om op die manier te achterhalen wat de vermogenspositie en verhaalsmogelijkheden zijn van uw tegenpartij. Met de resultaten van een verhaalsonderzoek bent u dus in staat om te bepalen of u al dan niet een procedure op moet starten.

Op zoek naar verhaalsinformatie?

Wanneer het voor u belangrijk is om verhaalsinformatie te verkrijgen, komt u er al snel achter dat het niet meevalt om zelf dergelijke informatie in te winnen. Het is dan ook verstandig om een verhaalsonderzoek over te laten aan een gespecialiseerd bureau zoals RAMB. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.