Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant staat garant voor een professionele, objectieve en oplossingsgerichte aanpak. Het is ons doel om in overleg met onze opdrachtgevers het gewenste resultaat te behalen, waarbij we onze brede (wets)kennis inzetten om dit op een correcte en toelaatbare wijze te doen.

Aangesloten bij Stichting N’Lloyd

RAMB is ingeschreven als Register Onderzoeker bij Stichting N’Lloyd. Tevens zijn we een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend onderzoeksbureau (erkenningsnummer POB 908). Het is dus wel duidelijk dat u met Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant een betrouwbaar en professioneel onderzoeksbureau in huis haalt.

Een persoonlijke aanpak

Wij prefereren en hanteren een persoonlijke aanpak. We blijven dan ook altijd in overleg met onze opdrachtgevers werken en zorgen voor heldere rapportages. Recherche- en Adviesbureau Midden-Brabant luistert naar haar opdrachtgevers en heeft goede samenwerkingen, zowel met u als met collega-bedrijven, hoog in het vaandel staan. Wilt u informeren naar de mogelijkheden? Dan verwijzen we u graag door naar de contactpagina.