Recherche & Adviesbureau Midden-Brabant heeft een brede ervaring en expertise opgebouwd bij verschillende organisaties binnen het onderzoekswerk, ondermeer als rechercheur en (schade)onderzoeker. Daardoor hebben wij snel een helder beeld van de (probleem)situatie. Door deze veelzijdige en brede achtergrond kan Recherche & Adviesbureau Midden-Brabant ook worden ingezet bij:

Verhaals- en kredietinformatie particulieren en/of bedrijven
Als u een vordering heeft op een particulier en/of bedrijf, of u wilt een zakelijke relatie of transactie vooraf toetsen op kredietwaardigheid, kan Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant u inzicht geven in de financiële situatie.

U krijgt een objectief en actueel beeld van de huidige situatie inzake financiën, handelsmoraliteit, verhaalsmogelijkheden en andere belangrijke elementen.

Dit helpt u bij de beslissing om een zakelijke relatie met de particulier of het bedrijf aan te gaan of te continueren.

Als een particulier of bedrijf zijn/ haar betalingsverplichting niet nakomt, kunnen wij u helpen met een uitgebreid onderzoek naar de beste manier om tot een passende oplossing te komen.

De informatie die u krijgt is actueel en compleet. Zo kunt u snel en goed gefundeerd bepalen welke verhaalsmogelijkheden of leveringsrisico’s er zijn.

Onze activiteiten kunnen zich tevens toespitsen op het gebied van schadeclaims, aansprakelijkstellingen, oorzaak en gevolg en regresmogelijkheden. Dit betekent dat wij werken voor het bedrijfsleven, bank- en verzekeringswezen, expertisebureaus en assurantietussenpersonen en – makelaars. Daarnaast kunnen onderzoeken worden gedaan in opdracht van advocaten en deurwaarders. Uiteraard kunnen ook particulieren ons inschakelen voor hulp.
Ons werkgebied bestrijkt de hele wereld, al dan niet met gebruikmaking van plaatselijke autoriteiten en/ of specialistische diensten.