Een veel voorkomend probleem bij ondernemers is dat hun klanten soms niet op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Aangezien u uw klanten uiteraard wilt behouden, blijft u zelf netjes herinneringen sturen. Toch blijkt dat soms niet genoeg te zijn en dienen er verdere stappen ondernomen te worden om de betaling te kunnen innen. Een incassobureau inschakelen is dan een voor de hand liggende optie.

Schakel RAMB in als incassobureau

Ook voor diensten op het gebied van incasso kunt u bij Recherche- & Adviesbureau Midden-Brabant terecht. Wij gaan snel en doelgericht te werk en hanteren het ‘no cure, no pay incasso’ principe. Wanneer u bij ons een incasso-opdracht indient, worden de (buitengerechtelijke) kosten doorberekend aan uw debiteur. U betaalt bij onze incassoservice dus geen kosten!

Ook een incassobureau inschakelen?

Is het moment aangebroken om een incassobureau in te schakelen? Neem dan contact met ons op, zodat wij ook voor u aan de slag kunnen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk de betaling ontvangt waarop u recht heeft. Een incasso-opdracht kunt u eenvoudig plaatsen via ons contactformulier. De factuur van de vordering die nog openstaat, kunt u direct meesturen.